Restaurant

Construirea unui interesant cuptor si deschiderea unei pizzerii in anul 2001 a insemnat actul de nastere al  "Cuptorului cu lemne". Locatia situata in B-dul Pache Protopopescu 63 a cunoscut inca de la inceput un aflux de clienti atrasi de cadrul original si intim,dar si de calitatea produselor oferite. Spatiul a suferit de-a lungul timpului mai multe amenajari,iar gama sortimentala a produselor s-a diversificat continuu. In anul 2006 profilul s-a schimbat in restaurant-pizzerie, prin deschiderea unei bucatarii cu specific atat  romanesc cat  si international.

La ora actuala restaurantul Cuptorul cu Lemne pune la dispozitia clientilor, un numar de 100 locuri in interior si aproximativ 50 locuri pe terasa.

Locatia are un cadru intim si placut. Este un spatiu amenajat modern,iar o nota deosebita este data de desfasurarea aici a unor permanente expozitii de caricatura in cadrul nonconformist de functionare a Clubului Caricaturistilor "Sorin Postolache".

Terasa este de asemenea un spatiu deosebit ce imbina armonios relaxarea cu savoarea preparatelor culinare si a bauturilor.Aceasta poate functiona si in conditii meteorologice mai vitrege,datorita sistemului de inchidere si incalzire cu care este dotata .

Oferta gastronomica este ampla, existand aproximativ 250 de produse si cuprinde :pizza cu peste 40 de sortimente , paste ,salate, gustari, supe/ciorbe,  meniul zilei. meniu pentru copii, produse vegetariene, produse de post, preparate din carne de pui,  de porc, de vita, de berbecut, de peste, preparate vanatoresti, deserturi.

In cadrul programului nostru zilnic de functionare intre orele 10.00-24.00 , va asteptam cu mare drag sa ne vizitati si sa deveniti clientul nostru fidel.

Meniu este disponibil aici.

 

Poza Restaurant interior
Poza Restaurant interior
Poza Restaurant interior
Poza Restaurant interior
Poza Restaurant interior
Poza Restaurant interior