Despre noi

aboutus

De mai bine de 20 ani Cuptorul cu lemne te-a obișnuit cu cea mai gustoasă pizza și servicii de catering la cel mai înalt nivel. Respectăm tradiția și coacem o pizza pe vatra clasicului cuptor cu lemne dar folosind o rețetă adaptată cerinței clienților nostri. Folosim un blat subțire și pufos și ingrediente atent selecționate, de cea mai buna calitate, iar ceea ce rezultă este o pizza delicioasă, plină de savoare, ce satisface cele mai exigente și rafinate gusturi. La început am facut multe probe și am cerut multe păreri, iar ceea ce a rezultat a fost o rețetă de pizza pe care am păstrat-o, dar am și îmbunătățit-o permanent.

Folosim făină de cea mai bună calitate, sos de roșii, mozzarella, legume proaspete, preparate din carne și nu în ultimul rând ingrediente speciale ce alcătuiesc cea mai savuroasă și delicioasă pizza din București. Am dezvoltat un meniu diversificat pentru toate gusturile și pretențiile clienților noștri, rețete clasice dar cele mai multe rețete originale special concepute, pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Vă garantăm astfel că veți avea parte de cea mai gustoasă pizza pentru acasă sau la birou. Nu ne-am oprit aici și am diversificat oferta noastră printr-o gamă foarte largă de produse de bucătărie, îmbunătățind astfel serviciul de livrare pizza cu o noua ramură, livrare mâncare gătită. Astfel, la noi găsiți un bogat sortiment de gustări, paste, salate, ciorbe, preparate din carne de pui, porc, vită, berbecuț, vânat, pește, mâncare gătită, preparate vegetariene dar și deserturi proaspete, pregătite în bucătăria noastră. Vă așteptam în restaurantul Cuptorul cu lemne pentru experiența culinară desăvârșită.

Atunci cand vrei o pizza adevarată, o porție de paste fierbinți și savuroase, o salată proaspătă și aromată, o mâncare ca la mama acasă sau un desert delicios, merită să apelezi la Cuptorul cu lemne. Ai garanția calității și a gustului, a seriozității și profesionalismului dezvoltat neîncetat în folosul tău.

Clienții nostri beneficiază de livrare gratuită în zona de livrare. Consultând secțiunea livrări ești la curent cu toate noutățile din punctele noastre de lucru precum și zonele de livrare. Livrările la domiciliu se realizează în cel mai scurt timp posibil. Dacă vrei, poți veni in locațiile noastre și poți beneficia de serviciul take away, iar comanda va fi gata in max 10 min .

O recunoaștere a calității serviciilor noastre au fost și premiile obținute la Gala Premiilor Food&Bar, locul I în 2010 și locul III în 2016, secțiunea cel mai bun delivery. Asta presupune că produsele livrate de noi la domiciliul sau biroul dumneavoastră vor ajunge în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

Preocuparea continuă pentru ca produsele noastre precum: pizza coaptă la cuptor cu lemne, pastele, salatele, mâncarea gătită sau desertul să ajungă la domiciliul dumneavoastră este unul din atributele noastre majore. Programul nostru de livrare pizza la domiciliu este 10-23, puteți plasa comenzi online, cu ridicare din punctele noastre de livrare, sau cu livrare la domiciliu în Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5 și Sectorul 6.

Existăm pentru tine, dar în primul rând datorită ție, clientul nostru fidel.