Termeni si conditii

TERMENI  ȘI CONDIȚII 

GENERALITĂȚI 

Din dorinta de a fi cat mai aproape de interesele si nevoile clientilor, acestia vor avea acces permanent la Termenii si conditiile de utilizare a Site-ului www.cuptorulculemne.com .

Va rugam cititi cu atentie Termenii si Conditiile  prezentate mai jos înainte de a comanda/solicita orice produs sau serviciu de pe site. Prevederile mentionate in continuare, respectiv conditiile de utilizare a site-ului www.cuptorulculemne.com de catre orice persoana, constituie acordul și contractul (denumit in continuare "Contractul") dintre societatea Cuptorul cu Lemne SRL, cu sediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 65. sector 2, inregistrata la ORCTB sub nr. J40/13450/2003, avand cod fiscal RO15797410, si orice persoana care utilizeaza acest site sau contacteaza Cuptorul cu Lemne la numerele de telefon disponibile pe site.

Utilizarea   site-ului   www.cuptorulculemne.com   (inclusiv   plasarea   oricaror comenzi   de   livrare)   presupune existenta  capacității  legale   necesare   pentru   legarea   unor   raporturi contractuale si constituie o declaratie privind indeplinirea urmatoarelor conditii (i) implinirea varstei de 16 ani; (ii) inexistenta unor circumstante care afecteaza capacitatea legala si (iii) acceptarea deplina a prevederilor din acest Contract. 

In cazul produselor destinate minorilor sub 16 ani, acestea pot fi accesate doar de adulti.

Daca oricare dintre aceste conditii nu este indeplinita, trebuie sa incetati imediat utilizarea Site-ului.

Refuzul de a receptiona si de a plati o comanda, fara motive intemeiate, poate duce la sistarea livrarilor viitoare si la blocarea contului de utilizator.

Conturile care nu sunt utilizate pentru o perioada de timp mai mare de 1 an vor fi suspendate automat.

PLASAREA COMENZII

In principiu Comanda reprezinta  operaţiunea prin care Clientul îşi exprimă angajamentul de achiziţionare a unuia sau mai multe bunuri sau produse comercializate prin intermediul   Site-ului  www.cuptorulculemne.com.      

Astfel,   acesta  reprezintă   înţelegerea consensuală la distanţă intervenită  între Vânzător şi  Client cu  privire la vânzarea, respectiv achiziţionarea, unuia sau mai multor produse de pe Site, prin lansarea unei Comenzi de către Client şi acceptarea ei de către Vânzător, cu respectarea prevederilor legale şi a Termenilor şi Condițiilor.

Prin plasarea comenzii oricarui produs sau serviciu prin acest site,  prin telefon sau prin aplicatiile mobile va exprimati acordul de a respecta aceste  Termeni si Conditii.

Dimensiuni Pizza : Medie – 30cm sau Mare – 40cm ( disponibila doar in anumite locatii, situatie in care va rugam sa verificati disponibilitatea in call center - 0219363)

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare. 

Întreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit "ca atare" fara a se oferi nicio garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

Produsele noastre pot contine urmatorii alergeni :

 • Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate
 • Crustacee si produse derivate.
 • Oua si produse derivate.
 • Peste si produse derivate
 • Arahide si produse derivate.
 • Soia si produse derivate
 • Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
 •  Fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana),   nuci   (Juglans   regia),   anacarde   (Anacardium   occidentale)   nuci   Pecan [Caryaillinoiesis (Wangenh.)  K. Koch],  nuci de  Brazilia (Bertholletia  excelsa),  fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia  si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produsederivate
 • Telina si produse derivate.
 • Mustar si produse derivate.
 • Seminte de susan si produse derivate.
 • Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
 • Lupin si produse derivate.
 • Moluste si produse derivate.

 De asemenea Clientul trebuie sa anunte reprezentantii Cuptorul cu Lemne, prin formularul de comanda, sectiunea Observatii sau telephonic, daca este alergic la orice ingredient, indiferent daca acesta este mentionatsau nu pe site sau in aplicatie, in lista de ingrediente aferenta produselor comandate.

 

PRETURI  si  PLATA

Preturile produselor listate pe site  sunt exprimate în lei si conțin TVA.

Cu toate acestea, societatea atenționează asupra faptului că există cazuri în care ca urmare a unor disfuncț ionalităț i ale Site- ului sau erori, preț ul afisat pe site poate să nu fie cel real.    În aceste cazuri, Vânzătorul va informa Clientul asupra pret ului corect, mentionându-l în in cuprinsul confirmării comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile si ofertele aflate în derulare fara o notificare prealabila,  situatie in care anterior transmiterii comenzii va rugam sa solicitati si sa verificati ultima varianta de preturi si oferte.

Comanda minima pentru livrare , in zona de livrare,   este de 30 de lei (dupa aplicarea eventualelor  oferte si discounturi). 

Exista zone adiacente zonei de livrare in care livrarea se poate face cu un alt nivel al comenzii minime. Pentru aceasta va rugam sa consultati sectiunea - zone de livrare - din cadrul site-ului.

Modalitati de plata: cash, bonuri de masa, bonuri de masa electronice(Sodexo Gusto Pass / Edenred) sau card bancar la terminal POS, sau online.

Terminal  mobil:Visa/Mastercard/Maestro  Sunt acceptate  tichete  de  masa: Edenred  /Sodexo Gusto Pass

Livratorii comenzilor pot oferi rest maxim 100 lei.

Plata online:

 Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.
 Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții, indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Cum functioneaza?
-in momentul plasarii unei comenzi, cumparatorul plaseaza comanda si selecteaza “Plata cu cardul online” , la acesta optiune cumparatorul este redirectionat catre pagina procesatorului de plati, introduce datele de card si plateste, respectiv finalizeaza comanda;
- Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Cuptorul Cu lemne SRL si nici nu vor fi stocate de catre de Cuptorul cu lemne SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului ce va fi comunicata cumparatorului.

Daca ati ales metoda de plata " Plata cu cardul online " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Politica de anulare si rambursare.
 
Comenzile platite online pot fi anulate telefonic la call centerul nostru 021/9363 de catre un operator, doar in primele 15 minute de la plasarea comenzii, suma platita va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, in fuctie de banca emitenta a cardului. Dupa 15 minute de la plasarea comenzii, comanda nu mai poate fi anulata.
In cazul comenzilor nelivrate, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, in fuctie de banca emitenta a cardului.
In cazul comenzilor livrate partial ( ex stocul epuizat al unui anumit produs din comanda), se va rambursa suma afertenta produsului ce nu a putut fi livrat in decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, in functie de banca emitenta a cardului.

Ofertele/promotiile nu se cumuleaza cu alte oferte/promotii deja reduse sau aflateîn derulare.

Ofertele speciale sunt definite pentru fiecare zona de livrare in parte, verificati disponibilitatea ofertei speciale in zona dvs de livrare.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula comanda  produsului respectiv si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu  a fost livrat.

In cazul in care produsul a fost deja livrat, pretul corect al produsului este cel inscris pe bonul fiscal, sens in care clientul poate achita diferenta sau refuza comanda.

INFORMATII PRIVIND LIVRAREA

Toate comenzile vor fi livrate la adresa comunicata de client cu ocazia lansarii comenzii,  de către  un   curier,   angajat   al   societatii   sau al unui tert parti cu care CUPTORUL CU LEMNE a incheiar un contract de prestare de sevicii de livrare. 

La momentul livrării comenzii/produselor Clientul trebuie să asigure accesul livratorului la adresa (in curte sau imobil) si sa raspunda la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii , pentru cazurile in care livratorul nu reuseste sa gaseasca adresa exacta sau sa obtina accesul in cladire. 

În cazul neacceptării livrării comenzii in timpul de livrare comunicat sau in cazul in care livratorul  nu  reuseste  sa   livreze   comanda din  cauza   instructiunilor   inadecvate   ale Clientului sau a lipsei de raspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră , toate riscurile si responsabilitățile în astfel de situații fiind transferate în sarcina dumneavoastră. 

Site-ului  www.cuptorulculemne.com  ofera informatii  despre  zona  de  livrare gratuita precum si a zonelor unde sunt solicitate comenzi minime si/sau taxe de transport.

Harta și arondarea pe zone este conceputa doar in scop informativ si nu creaza obligatia Vanzatorului de a livra la o adresa din cadrul unei zone.

Pentru  comenzile cu  livrare   de   la   unitatea   din   Promenada   Mall,   preturile produselor pot varia fata de preturile afisate pentru alte zone , motiv pentru care,  prealabil plasarii solicitarii, va rugam sa verificati sectiunea dedicata acestei zone.

Ne rezervam dreptul de a decide daca putem onora comenzi în afara zonelor de livrare si a zonelor adiacente mentionate pe harta, iar daca acest lucru se realizeaza in urma consultarii cu operatorul din call center-ul 0219363, valoarea minima a comenzii va fi de 150 lei.

Va rugam ca prealabil lansarii comenzii sa verificati telefonic sau pe site daca vaaflati în aceste zone.

Timpul aproximativ de livrare în cazul comenzilor telefonice este cel comunicat de operatorul telefonic iar pentru comenzile online sau de pe terminalul mobil acesta va fi comunicat o data cu confirmarea comenzii, acesta putând  fi influentat de conditiile de trafic si/sau de numarul de comenzi aflate in lucru la momentul preluarii comenzii . 

Programul de livrare este de la 10 - 23.

 

LIMITAREA de RASPUNDERE 

Clientul/Utilizatorul, reprezinta persoana  care  acceseaza, in scopuri private sau profesionale, site-ul  sau  aplicatia telefonica si care  a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul si aplicatia mobila in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Utilizare abuziva: reprezinta utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societătii Cuptorul cu Lemne SRL sau subsidiarelor sale.

Incercam sa ne asiguram că informatiile disponibile pe site sunt corecte  si nu cotin erori sau omisiuni, iar în cazul apariției unei disfuncționalitati în acest sens ne cerem scuze anticipat. 

Nu putem garanta că utilizarea site-ului va fi fără erori de operare in cee ace piveste scopul pentru care a fost constituit dar în timp util, defectele vor fi corectate.   Nu putem garanta întreaga functionalitate, acuratete si fiabilitatea site-ului  si nu oferim nicio garantie,  expresă sau implicită în legatură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii. 

Nu  ne  asumăm  răspunderea   pentru  eventualele  întârzieri,  erori,  omisiuni sau pierderi de informatii transmise, generate de virusi sau alte programe distructive transmise calculatorului, prin intermediul site-ului nostru, de Client sau terți. 

Ne-am luat toate măsurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet  si pentru a ne asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în sigurantă pe cât posibil, iar in acest sens va rugam sa analizati Politica de confidentialitate si Politica GDPR afisate site-ul nostru. 

Nu vom putea fi trasi la răspundere pentru orice întârziere în executare sau neexecutarea furnizarii produselor sau serviciilor aferente în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui eveniment care este în afara controlului nostru. 

Utilizatorii pot gasi informatii detaliate apeland call-centerul Cuptorul cu Lemne la 021/9363