Restaurant

 

Actul de naștere al brandului “Cuptorul cu Lemne “ datează din anul 2001 si numele este inspirat de cuptorul de pizza cu o forma originală construit la acea vreme.

La succesul brandului “Cuptorul cu Lemne” au contribuit cațiva factori: cadrul primitor și intim , grija deosebita față de client, calitatea și diversitatea produselor de pizza și a alegerii atente a meniului oferit dar si funcționarea în acest cadru nonconformist a Clubului Caricaturistilor “Sorin Postolache”. Acest club a gazduit de-a lungul anilor peste 100 de manifestari expozitionale de caricatura atat în plan intern cât si internațional cu nume celebre ale acestei arte.

Locația cochetă este situată în B-dul Pache Protopopescu 63 , vizavi de colegiul Mihai Viteazul, si de-a lungul timpului a suferit numeroase transformări si amenajari toate ducând la creșterea nivelului de confort și estetică, dar marea transformare a avut loc în anul 2006 cand amenajarea si dotarea la un nivel ridicat a unei bucatarii a dus la schimbarea profilului ‘Cuptorului cu Lemne” din simpla pizzerie la un restaurant pizzerie cu un bogat meniu (peste 300 produse) servite atat în cadrul locației cat si în sistem delivery.

Restaurantul Cuptorul cu Lemne pune la dispoziția clienților un număr de 100 locuri în interiorul locației si un număr de 50 locuri pe terasa care este dotată cu sisteme de acoperire si inchidere dar si climatizare atat pentru sezonul cald cat si rece.

Ne bucurăm de o bună apreciere din partea clienților, facem tot ce ne sta în putere sa mărim numărul acestora dar sa ridicăm si nivelul lor de apreciere. Mai avem si mici eșecuri ! Nimeni nu este perfect si nici noi nu putem mulțumi pe toată lumea , dar atata timp cat in prim - planul nostru va fi grija fata de client, respectarea tuturor normelor de lucru, cresterea calității produselor si diversitatea lor, credem si sperăm ca ne vom bucura în continuare de o bună apreciere din partea clientiilor nostri.

Așteptam cu mare drag sa fiți în continuare sau sa deveniți clientul nostru, atat pentru mici evenimente (cina romantica, întâlniri de familie sau cu prietenii) cât si evenimente puțin mai ample (zile aniversare,cununii,botez,praznic).

Vă așteptăm alături de noi !

Restaurant

Bd. Pache Protopopescu 63 sector 2

021 9363 - tasta 5

Sc Com-Pec srl

C.I.F. RO_12382

Nr.înregistrare în Registrul Comerțului: J_40/5053/1991

capital social 200 lei

Harta